Bedste Restauranter Nær Givskud Zoo

Billede: Pixabay, neshom

Efter den dejligste dag i Giveskud Zoo, skal depoterne fyldes op og der skal lidt god mad indenbords. Tips til de bedste restauranter herunder: 

  • MadRick - Placeret i Vejle by - præsenterer et lækker menukort med alt fra rosa steak og luksus rejemad til rørt oksetatar og en lækker Geateu Marcel chokoladekage til dessert. Et sted hvor der er kræset om maden og hvor atmosfæren er lige i top. 
  • PlanB Tapas&Cocktails - serverer som navnet siger moderne nordisk tapas. Her kan man vælte sig i tapas, en tasty steak, moules frites, cremet pasta med kylling eller bare et helt klassisk stjerneskud. Der er noget til enhver smag. Hvis man har lyst til en drink, serverer baren også de lækreste cocktails. 
  • RestaurantZoOasen - er hvis man ikke vil bevæge sig så langt fra Giveskud Zoo. Restauranten ligger nemlig placeret midt i den zoologiske have med udsigt ud over savannen. Restauranten byder på buffet for hele familien med blandt andet røget unghane, BBQ-marinerede vikingekøller, langtidsstegt oksetyksteg, ovnbagte kartofler med krydderurter, BBQ-sauce og en lækker chokoladekage til dessert. Buffeten varierer og er tilpasset, så den passer til sæsonen. 

Der er nok at vælge imellem og så er det bare lige med hvilke slags humør man er i - velbekomme!

Dette du lige læste er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet shoppe: øreringe med perler. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette du lige læste.

Relaterede Indlæg