Kroer I Vejle

Billede: Pixabay, Couleur

Gider du heller ikke sove på et hotel, men hellere have den hyggelige stemning, som en kro har, så læs endelig videre. Her kommer der en top 3 liste over de kroer, der ligger i nærheden af eller i byen Vejle.

Jerlev Kro

Denne kro ligger i Vejle by og har diverse seværdigheder tæt på, såsom Vejle Vindmølle, Vejle Kunstmuseum og Kongernes Jelling.

De arbejder med helhedsoplevelsen for deres kunder, så det ikke kun handler om mad og drikkelse, men også om hele madoplevelsen i sig selv. De serverer mad fra det danske køkken. 

Deres værelser er indrettet i et hyggeligt design og der er gratis kaffe, the og kakao på gangene.

Vandel Kro

Denne kro er perfekt, hvis du har dine børn med på tur og skal have et sted at overnatte i nærheden af Legoland, Skulpturpark Billund eller Lalandia. Den ligger ca. 10 km væk fra alle, så det kunne ikke være mere perfekt.

Går du mere op i golf, er der også kun 15 km til Gyttegård Golfklub.

Det er en kro i forandring, hvor det lige nu ser ud til, at det bliver et ubemandet hotel, hvor man kan overnatte og få tilsendt en kode til værelserne.

Sdr.Bjert Kro

De tilbyder god mormor stemning, traditioner, hygge, lokale råvarer og meget meget mere. 

Den ligger kun 4,2 km fra Skamlingsbakken, ca. 10 km fra Rebæk Strand og Geografisk Have. 

Kroen bliver anbefalet og er klart et besøg værd. Samtidig tilbyder denne kro også spaophold. Så får man jo helt lyst til endnu en overnatning ;-)

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde artiklen. Perlen Odense forhandler blandt andet Pico øreringe. Uden støtten fra Perlen Odense kunne artiklen ikke lade sig gøre.

Relaterede Indlæg