Gode Spisesteder & Kroer I, Eller Nær Kerteminde

Billede: Pixabay, HolgersFotografie

Kerteminde er en fantastisk by og er især meget kendt for deres is på Trollegade. Er det dog ikke lige is, du er på jagt efter, er der også flere spisesteder i og omkring byen, der er et besøg værd. 

Kører du fra Odense mod Kerteminde, rammer du byen Munkebo, hvor der ligger den mest hyggelige kro med udsigt ud over vandet. Munkebo Kro er især kendt for deres høje kvalitet af mad og tilbyder både overnatning, arrangementer eller bare en tur i restauranten, hvis du bor i nærheden. Menuen er enormt indbydende og du kan vælge mellem, om du vil have en 2- eller 3-retters menu, eller en enkelt ret.

Er du inde i Kerteminde by, kan du tage et smut forbi Ristorante Firenze, som har et fantastisk italiensk udvalg af pizza- og pastaretter. Stemningen er intakt og pizzaen er som taget ud fra en italiensk stenovn. Mums!

Er det ikke pizza eller pasta, der trækker på dagen, er der også Kerteminde Sejlklub, som er en restaurant fyldt med dejlige fiskeretter. Her har jeg selv engang fået en platte, der hed "Kokkens valg", hvor jeg fik af vide, at der var fisk på tallerkenen og resten var en overraskelse. Det var spændende at vente på og jeg kan kun sende gode anbefalinger. Virkelig lækkert og i høj kvalitet. Er du ikke til fisk, kan du også få andre retter, såsom nachos, burger, bøf eller salat. Det er en restaurant, der kan opfylde alle ønsker.

Skal du lige have toppen af Kerteminde med, så er Vaffelhuset på Trollegade et must! Is i høj klasse og med et hav af varianter. Og hvilken perfekt afslutning er det ikke at slutte af med en prisvindende is?

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten, de her har bidraget med til dette blogindlæg. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af Pernille Corydon smykker. Uden støtten kunne dette blogindlæg ikke lade sig gøre.

Relaterede Indlæg