Bedste Kro I Danmark

Billede: Pixabay

Kropophold er populære i Danmark, hvor både lokalbefolkningen og turister overnatter på kroer rundt om i landet. Især de bedste kroer i Danmark er her populære attraktioner, der kan tiltrække besøgende langvejs fra,

Herunder kan du finde en top 10 over de bedste kroer i Danmark. Listen har været svær at lave, for der findes en lang række fantastiske kroer i Danmark.

De bedste kroer i Danmark - Top 10

  1. Henne Kirkeby Kro
  2. Falsled Kro
  3. Munkebo Kro
  4. Fjordkroen Tappernøje
  5. Montra Hotel Sabro Kro
  6. Hovborg Kro
  7. Kirsebær Kroen
  8. Brobyværk Kro
  9. Rødvig Kro og Badehotel
  10. Norsminde Kro

Hvorfor topper Henne Kirkeby Kro listen? Henne Kirkeby Kro er blandt de absolut bedste spisesteder i hele Danmark. Kroen i Vestjylland er en af blot fire restauranter i Danmark, der har to Michelin-stjerner. Det er også det eneste spisested udenfor Københavns-området, der har det.

Mad i absolut verdensklasse og en unik beliggenhed i et naturskønt område gør, at Henne Kirkeby Kro topper listen over de bedste kroer i Danmark.

Priserne på kroophold varierer selvfølgelig. Men du kan faktisk få rigtig gode kropophold for omkring 2.000 kr. for to personer. Hvis du skal op og have toppen af kransekagen, skal du selvfølgelig regne med, at det koster lidt mere. Men det er skam også oplevelsen værd.

Udover denne top 10 så har Danmark en lang række fantastiske kroer, som selvfølgelig også er et ophold og besøg værd. Fælles for mange af dem er, at de byder på rigtig god mad, samtidig med at man som besøgende har mulighed for at nyde den danske natur.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til vores indlæg her. På avXpertens webshop finder du utallige smarte elektronikprodukter som grej til kontoret eller gamer rummet som fx en ny gaming stol, et nyt tastatur, musemåtte eller måske et headset.

Relaterede Indlæg