Bedste Restauranter Nær Legoland - Se De Skarpe Bud

Billede: Pixabay

En tur i Legoland kan være både en sjov - men også dyr fornøjelse for familien, især hvis man også skal spise i selve forlystelsesparken.

Når højsæsonen rammer Legoland, kan der ryge en del tid med at stå i kø for at prøve forlystelserne. Det kan derfor virke dumt at tage en stor middag i parken, hvorved man mister tiden til det, som man egentlig kom for - nemlig for at prøve tingene. Man kan derfor vælge at vente med aftensmaden, til parken lukker.

Bedste restauranter nær Legoland

Men, hvor skal man så tage hen og spise, hvis man gerne vil ud og spise efter en tur i Legoland? Få her de et par bud på de bedste restauranter nær Legoland:

  1. Bone's Billund
  2. Grill House
  3. Restaurant Panorama
  4. Hotel Propellen
  5. Bellini Café & Ristorante 
  6. Mini Chef
  7. Billund Pizza Steakhouse
  8. Refborg Spiseri
  9. Restaurant No 8
  10. Restaurant Billund

Alt efter hvad man er til, kan det være lidt svært at vælge, men en restaurant som Bone's kender de fleste, samt ved, hvad den står for.

Derudover er Refborg Spiseri værd at overveje med deres varierende udvalg af retter fra det europæiske, skandinaviske og danske køkken, som også byder på vegetar- og veganske retter.

Hvis man har mod på at køre lidt længere , så har du ved Trekantsområdet en lang række restauranter i absolut højeste klasse. Her finder du Michelin-restauranterne MeMu og Ti Trin Ned i henholdsvis Vejle og Fredericia. Her er prisklassen dog lidt højere end de andre steder, så det kan godt være, at budgettet ikke er til det efter en lang og dyr dag i Legoland, som nemt kan løbe op i 2.000 kr., hvis man er en familie på fire afsted.

AvXperten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se deres enorme udvalg af elektronik, lige fra smarte gadgets som en chromecast til et specifikt cabel som et krydset netværkskabel

Relaterede Indlæg