Hvad Er Forskellen På En Kro Og Hotel?

Billede: canva.com

I Danmark har vi en lang række gamle kroer, hvor mange både fungerer som et fint spisested, men også et sted man kan overnatte.

Modsat har vi et lidt mere moderne fænomen, nemlig hoteller som er en lidt anden boldgade end de traditionelle kroer.

I dette indlæg får du en hurtig forklaring på forskellen mellem disse to begreber, så du er helt klar over hvad der er hvad når du næste gang besøger et hotel eller en kro.

Er et hotel det samme som en kro?

En kro anses typisk som værende en mindre foranstaltning der primært servere mad og drikke, og har som sekundær ydelse mulighed for at gæster kan overnatte.

Modsat har vi et hotel, hvor det ofte er det primære formål at tilbringe natten, hvorefter andre ydelser er ekstra tilkøb.

Hoteller er ofte meget større end kroer, og har flere faciliteter som fx en pool, fitnesscenter, wellness og andre luksuriøse aktiviteter.

En kro er typisk et sted man blot sover en dag eller to, og derefter tager videre, mens et hotel sagtens kan være et sted man bor i længere perioder, fx på ferie eller forretningsrejse.

Kroer er meget traditionelle og hyggelige, hvorimod hoteller er mere moderne og knap så gamle i udseende.

Hvis du vil have en ægte traditionel oplevelse er overnatning på en gammel kro helt sikkert en oplevelse værd.

Hvis du derimod er mere til luksus og moderne faciliteter, så er et godt hotel nok det bedste valg for dig.

Ligegyldigt hvilken form du vælger vil du som minimum kunne nyde god mad samt et dejligt sted at sove.

Tak for støtten

Vi siger mange tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Hos avXperten finder du utallige smarte tekniske produkter, som fx en flot digital fotoramme til fremvisning af dine mange fotos.

Relaterede Indlæg