Kroer Nær Blåvand

Billede: Canva.com

Sommerhuse og lækre restauranter er der rigeligt af i Blåvand. Hvis du tager på sommerferie i perlen ved vestkysten, kan nogle af jyllands smukke kroer dog være gemt lidt væk. Hvis du, ligesom os, er vild med kroer, så har vi fundet lidt inspiration til dig.

Leder du efter en kro nær blåvand? Så kan det være lidt svært at finde. Vi har dog lavet en lille artikel om nogle af de kroer, vi ville anbefale. Du skal dog være rede til at hoppe ind i bilen eller tage en lang cykeltur.

#1 Henne Kirkeby Kro

Strandvejen 234, 6854 Henne

Henne Kirkeby kro er en udsøgt og hyggelig kro, der har en historie, der går helt tilbage til 1790. Hvis du vælger at tage en tur til Henne Kirkeby Kro, så kan du godt regne med at blive vartet godt op, og få et ekstraordinært menukort serveret med eksempelvis udsøgt vin til.

#2 Sønderho Kro

Kropladsen 11, 6720 Fanø

Det kræver en lille køretur + en tur med færgen. Når du alligevel er en tur på vestkysten, så vil du altså ikke gå glip af at opleve Fanø, hvis du ikke allerede kender øen. Fanø og Blåvand er begge nogle af de bedste turistområder, som den danske vestkyst har at byde på, så hvorfor ikke opleve begge?

Hvis du alligevel har tænkt dig det, så gør dig selv den tjeneste at prøve en tur på Sønderho Kro.

#3 Billum Kro

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Billim Kro har eksisteret i mere end 150 år, og dette kan sagtens være en mulighed for overnatning før eller efter din ferie i Blåvand. Kroen ligger ikke langt fra byen, og man kan sagtens køre en tur til Billum, hvis man blot vil lidt væk fra Blåvand, og leder efter noget udsøgt spise.

Relaterede Indlæg