Bedste Kroer På Fyn: Inspirationsliste

Billede: Canva.com

Skal du på en ferie, hvor du kan få noget lækkert brunsviger? Fyn er mere end bare fin, og der er en masse dejlige kroer, hvis du overvejer et besøg mellem Jylland og Sjælland.

Hos Dansk Kromad elsker vi selvfølgelig de danske kroer. Vi skriver derfor både om diverse kroer og god mad. I dagens artikel har vi fokus på de bedst rangerede kroer på Fyn, og vi har derfor lavet en inspirationsliste, hvis du overvejer en miniferie eller savner et godt spisested, når du er i Danmarks navle.

Bedste kroer på Fyn

  • Falsled Kro, Assensvej 513, 5642 Millinge
  • Brobyværk Kro, Marsk Billesvej 15, 5672 Broby
  • Hotel Aarup Kro, Bredgade 10, 5560 Aarup
  • Fangel Kro & Hotel, Fangelvej 55, 5260 Odense
  • Haarby Kro, Algade 24, 5683 Haarby
  • Langeskov Kro v/ Ismet Altuntas, Odensevej 16, 5550 Langeskov
  • Hotel Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg

Dette var vores liste med udvalgte kroer på Fyn, som du burde undersøge, hvis du overvejer et smut til landsdelen med Danmarks venligste dialekt.

Fyn er fuld af skjulte perler, og øen er rig på både smuk natur og kulturelle oplevelser.

Vi laver løbende lister over de bedste kroer i Danmark. Kunne du tænke dig at besøge andre steder end Fyn? Så læs nogle af vores andre kro liste-artikler her:

Hold dig løbende opdaterede på de danske kroer, mad og kro-kultur generelt, hvis du følger vores hjemmeside.

Tak fordi du læste med og...

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne sende et stort tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Hvis du kommer et smut forbi Odense, har de en smykkeforretning og guldsmed, som du kan besøge, men de har også webshop, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af smykkebrands som eksempelvis Sif Jakobs.

Relaterede Indlæg